Motor de búsqueda personalizada

Búsqueda personalizada

Resultados de Búsqueda personalizada

Para contactar conmigo:

Aquí puedes enviar tus aportaciones, noticias, ideas. Son bienvenidas. guisaet@gmail.com


domingo, 8 de julio de 2007

Consell Escolar Municipal, Ibi


El passat 5 de Juliol, es va celebrar l'última reunió del Consell Escolar Municipal, la primera per a la nova Regidora de Educació Rosa Ibányez Pérez, en la que es tractà la situació de les Escoles d'estiu, del Programa d'expulsats que ja fa uns anys que porta a terme l'Ajuntament a través del departament d'Educació.

Igualment, es tractà el problema de l'absentisme escolar que s'ha detectat enguany, s'informà dels resultats de la Comisió d'Escolarització del pròxim curs 2007/08, i es va decidir el calendari escolar del curs que ve.

En lo tocant a les Escoles d'Estiu, que enguany es celebren als Col·legis Felicidad Bernabéu i Derramador, els respectius directors es queixaren que ja fa molts anys que es fan en aquests centres, quant l'acord era que cada any seria en centres diferents. Antonio Granero diguè que els altres Col·legis o están en obres o tenen altre tipus d'activitat que no fan possible la Escola d'Estiu en eixos Centres. Comentaren els Directors que els monitors de les Escoles no disposen dels material necessaris i han d'estar acudint a ells o als professors per a que els faciliten balons i altre tipus de materials per a les activitats dels xiquets i xiquetes. En el Feli hi han uns 70 participants, i en el Derramador uns 50.

En lo tocant al Programa d'expulsats, enguany hi han hagut 16 alumnes, quant l'any passat hagueren 40. La responsable d'aquest Programa, Elisa Cremades, informà que ha decrescut molt el nombre d'alumnes expulsats, encara que s'ha detectat un aument en l'absentisme. S'han detectat 45 alumnes en situació d'absentisme, dels que 5 son de Primària, sector en el que no es donaven casos fins ara. El cas es que casi tots aquests alumnes son fills de migrants. Es proposà crear una Comisió d'Absentisme.

El director del Felicidad, Leonardo Yáñez, va fer un toc d'atenció al fet que hi ha un alumne migrant que està matriculat al seu Centre, però no acudeix, per lo que demana que puga donar-lo de baixa i que la plaça siga ocupada per un altre que l'aprofite millor. La solució la te que posar la Direcció Territorial.

Per fi, es decidiren els tres dies de festa que atorga l'Administració als Consells Escolars Municipals, que seran els següents: 8 d'Octubre, 1 de Febrer i 18 d'Abril.

No hay comentarios: