Motor de búsqueda personalizada

Búsqueda personalizada

Resultados de Búsqueda personalizada

Para contactar conmigo:

Aquí puedes enviar tus aportaciones, noticias, ideas. Son bienvenidas. guisaet@gmail.com


viernes, 28 de septiembre de 2007

Reunión en la Foia de Castalla



Dijous passat, 27 de setembre, vam assistir a una reunió de quasi totes les AMPAs de la Foia de Castalla i part de l'Alcoià amb motiu d'iniciar el curs amb una primera presa de contacte entre els representants de les AMPAS i posar en comú diverses problemàtiques relatives tant al desenvolupament de les activitats purament acadèmiques com al dèficit d'instal·lacions o de dotació personal que poden arribar a patir certs Centres de la comarca.

A la reunió, celebrada en el saló d'actes de l'IES Nou Derramador, van assistir representants de les AMPAs dels Col·legis i Instituts següents: C.P. Madre Felicidad Bernabéu, C.P. Poeta Plá i Beltrá, C.P. Derramador, C.P. Teixereta, C.P. Cervantes, Colegio Salesianos, Fundación S. Juan y S. Pablo, IES Fray Ignacio Barrachina, IES Nou Derramador, todos ellos de Ibi. IES La Creueta de Onil. C.P. Rico Sapena, de Castalla. C.P. Tibi, de Tibi. C.P. Alfonso Iniesta, de Bañeres.

També va assistir la Regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Ibi, Sra. Rosa Ibáñez, que va prendre bona nota dels temes i propostes que es van arribar a formular com a possibles millores, actuacions o activitats a desenvolupes per les AMPAs, i el que subscriu, com a representant de la FAPA "Gabriel Miró", de Alicante.

Entre estos temes es va debatre sobre la possibilitat de dur a terme la implantació per les AMPAs, en col·laboració amb els Centres i l'ajuntament, d'una hora a la vesprada, en els propis Centres, a partir de les 5'30 hs., destinada a activitats de suport i reforç als alumnes que necessiten algun tipus d'estímul o ajuda en distintes matèries. La proposta es va considerar molt positiva encara que som conscients de les dificultats que comporta el seu desenvolupament. Hi haurà més debats.

Cada AMPA va comentar la seua pròpia situació i es va plantejar també la possibilitat de constituir una Agrupació Comarcal que aglutinara i donara curs a les distintes problemàtiques i activitats de totes. En pròximes reunions es donarà forma a tot este tipus d'idees.

Esta primera reunió va servir per a conéixer-nos els uns als altres, sobretot les AMPAs de la comarca; un pas previ a successius èxits.

Un bon començament per a un camí de, qui sap!, pot donar bons fruits.

No hay comentarios: